CZ / EN

Aktuality

Poznejte studium, laboratoře a studentské týmy naší fakulty

Publikováno: 21. 01. 2024

V úterý 30. ledna 2024 v 9.00 hodin otevíráme dveře Fakulty strojní ČVUT v Praze, v budově Technická 4, Praha 6.

Od 9.00 do 10.00 hodin máte možnost osobně se seznámit s pedagogy jednotlivých profilů bakalářského studi a. Představí se vám i studentské týmy CTU Space Research, eForce Prague Formula a CTU AeroLab. Můžete se tak přímo od studentů dozvědět, jaké to je studovat pražskou strojárnu a jakou podporu studenti od univerzity mají při svých aktivitách.

Od 10.00 do cca 11.00 hodin proběhne přednáška o studiu, kterou povede proděkan pro pedagogiku doc. Jan Skočilas a během které bude prostor i pro vaše dotazy. Doc. Skočilas detailněji představí každý z  15 profilů bakalářského studijního programu Strojní inženýrství. Dozvíte se také podrobné informace k přijímacímu řízení, k zápisu a k přípravě na přijímací zkoušky. Zjistíte také, jak se naši absolventi uplatňují v praxi.

Od 11.00 hodin si můžete vybrat jednu ze dvou tras pro komentovanou prohlídku laboratoří, ve kterých získávají naši studenti praktické zkušenosti a kde se mohou podílet na vědeckých projektech. Každá trasa bude mít zastavení v 7 laboratořích a prohlídky skončí po 13.00 hodině. Seznam laboratoří najdete na TÉTO stránce.

Pokud se vám tento termín nehodí, máme v plánu ještě jeden termín, kdy proběhne Den otevřených dveří, ještě před ukončením přihlášek ke studie a to v sobotu 9. března 2024 od 10.00 hodin.

Těšíme se na vaší návštěvu!

Fotogalerie