CZ / EN

Aktuality

Naposledy v tomto roce jsme otevřeli dveře zájemcům o studium

Publikováno: 05. 12. 2023

Ve čtvrtek 30. listopadu 2023 jsme v letošním roce pořádali poslední Den otevřených dveří. Navštívilo nás přes 200 zájemců o studium moderní techniky z Čech i Slovenska. Naše pozvání přijali i velcí průmysloví partneři z oboru, jako Valeo a Škoda Auto, kteří ukázali budoucím studentům možnosti jejich kariéry.

Informace, které si zájemci odnesli z přednášky o studiu i z osobních rozhovorů se studenty a pedagogy jsou pro ně cennými informacemi pro rozhodování, jakou vysokou školu si vybrat. Doufáme, že touha po poznání a tvoření u studentů, kteří nás navštívili, převáží a vyberou si jeden z  15 profilů bakalářského studia na Fakultě strojní ČVUT v Praze.

Pokud budete pro doplnění informací chtít navštívit naší fakultu znovu, máte hned několik možností:

  • Nejrychlejší cestou je navštívit náš web a informace o přijímacím řízení.
  • Pokud tam nenajdete odpověď, můžete napsat svůj dotaz na helpdesk@fs.cvut.cz.
  • Můžete se s našimi studenty setkat také na Veletrhu vzdělávání Gaudeamus v Praze, 23. - 25. 1. 2024 na Výstavišti Letňany.
  • A pokud se ještě chcete znovu podívat do našich laboratoří, máme naplánované ještě 2 dny otevřených dveří: 30. 1. 2024 a 9. 3. 2024.
  • A pokud máte kamarády a chtěli byste poznat studium na fakultě trochu blíž, můžete si domluvit individuální stáž na 1 až 2 dny u naší kolegyně Kristýny Čermákové – kristyna.cermakove@fs.cvut.cz.

Těšíme se na vás!

Fotogalerie