CZ / EN

Aktuality

Ochutnej strojařinu

Publikováno: 13. 05. 2024

Jsi student gymnázia či střední školy? Zajímá tě technika? Dáváš přednost informacím z první ruky a osobní zkušenosti? Připoj se k nám na nezapomenutelnou událost plnou poznání a technických inovací v oblasti robotiky! Srdečně tě zveme na akci „Ochutnej Strojařinu“, která se koná ve dnech 13. a 14. června 2024 na Fakultě strojní ČVUT v Praze.

Zaměříme se na fascinující svět robotiky a moderní průmyslové výroby. Ať už jsi student průmyslovky nebo gymnázia, získáš jedinečnou příležitost prozkoumat aktuální témata a technologie v tomto oboru.

Na programu budou nejen přednášky o významu robotiky v moderní společnosti a jejích aplikacích v průmyslu, ale také prohlídky našich laboratoří. Každá z těchto laboratoří nabídne unikátní ukázky, jako je robotické obrábění, 3D tisk, kolaborativní roboty a mnoho dalšího.

Večer si užiješ skvělou zábavu se studentskými týmy. Druhý den si můžeš postavit robota a vyhrát s ním soutěž v sumu a získat zajímavé ceny. Ubytování i stravování jsme zajistili zdarma.

Těšíme se na tvojí účast a společně ochutnáme budoucnost technických inovací!

 

Registraci a bližší program najdeš tady: https://ochutnej-strojarinu.cz/ochutnej-strojarinu/
KAPACITA AKCE JE OMEZENA!