CZ / EN

Aktuality

Změna v testování zaměstnanců na COVID-19

Publikováno: 20. 12. 2021

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

z důvodu zavedení nového pokynu vlády ČR k testování zaměstnanců v ČR, platného od 20. 12. 2021, zavádíme novou aplikaci FS COVID-19 https://app.fs.cvut.cz/covid/ a nový formulář v aplikaci PAPYRUS – https://app.fs.cvut.cz/papyrus/ , určený pro zaměstnance, kterým vyjde pozitivní antigenní test.

V nové aplikaci FS COVID-19 najdete všechny informace o Vámi zadaných datech souvisejících s očkováním nebo testováním, pokyny kam zadávat data očkování nebo testování a přehled Vámi odebraných antigenních testů a respirátorů.

Najdete zde také odkaz na formulář POTVRZENÍ O POZITIVNÍM VÝSLEDKU PREVENTIVNÍHO ANTIGENNÍHO TESTU, který použijete pouze v případě, že Vám vyjde pozitivní antigenní test. Vygenerovaný formulář vytiskněte, podepište a předložte u poskytovatele zdravotních služeb. Zde Vám bezodkladně vystaví žádanku na konfirmační RT-PCR test, který následně podstoupíte bezplatně.
 
Pokyny vlády ČR k testování zaměstnanců, platné od 20. 12. 2021 najdete zde: https://covid.gov.cz/opatreni/testovani-na-koronavirus/testovani-zamestnancu#2021-12-20
 
Děkuji Vám za dodržování uvedeného nařízení.
 
S pozdravem
Jiří Zápotocký
Tajemník FS ČVUT v Praze