CZ / EN

Aktuality

EIT Jumpstarter program - přihlášky do 30. 4. 2021!

Publikováno: 13. 04. 2021

I v letošním roce se mohou studenti, doktorandi nebo další výzkumní pracovníci ČVUT účastnit evropského programu EIT Jumpstarter, do něhož je možné předkládat inovativní a podnikatelské nápady v šesti tematických kategoriích. Během programu budete mít příležitost vyhrát až 10 000 EUR. Žádosti lze zasílat do 16. dubna.

[AKTUALIZACE] Registrace žádostí je prodloužena do 30. dubna 2021!

Program EIT Jumpstarter je otevřen vysokoškolským studentům, doktorandům a výzkumným pracovníkům. Jeho účastníci se naučí, jak budovat firmu, například jak vytvořit tým a nastavit obchodní procesy. Program povedou koučové a další odborníci k nalezení nejvhodnějšího obchodního modelu pro váš nápad a pomohou vám jej ověřit. Na konci programu jeho absolventi připraví svůj obchodní model, konkurenční prostředí, strategii go-to-market a cestovní mapu. Pokud máte nápad a chcete podnikat v jedné z následujících oblastí: zdravotnictví, zemědělsko-potravinářské, surovinové, energetické, výrobní nebo městská mobilita s inovativním podnikatelským nápadem, pak je EIT Jumpstarter pro vás to pravé.

EIT Jumpstarter, jedna z nejlepších vzdělávacích asociačních iniciativ pro rok 2019 v Evropě, je jedním z mezioborových programů určených pro inovátory, kteří chtějí získat zkušenost a začít podnikat. Program je zaměřen zejména na střední, východní a jihoevropské státy. Určen je všem, kteří chtějí potvrdit svůj obchodní koncept, vypracovat business plány a předložit své nápady potenciálním investorům. V předchozích ročnících již bylo vyškoleno, mentorováno a podporováno více než 300 týmů ze 13 zemí.

EIT Manufacturing Hubem pro Českou republiku je Český institut informatiky, robotiky a kybernetiky ČVUT spolu s Fakultou strojní ČVUT v Praze. Více informací najdete zde. www.ciirc.cvut.cz/eitmanufacturing  

S dotazy se můžete obracet na Petra Šamánka.

Odkaz na důležité termíny a podmínky najdete zde. https://apply.eitjumpstarter.eu/terms-and-conditions

Webové stránky projektu jsou zde: https://eitjumpstarter.eu

Facebookové stránky projektu: https://www.facebook.com/EITJumpstarter/posts/174076167806297

Odkaz na LinkedIn: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6764924151644913666

Instagram: https://www.instagram.com/eitjumpstarter