CZ / EN

Aktuality

ONLINE Konference: Diplomka ve třech minutách

Publikováno: 23. 03. 2021

Za tři minuty mávne kolibřík křídly až dvanáct tisíckrát a společnost Apple vydělá čtyři a půl milionu korun. A co zvládnete za sto osmdesát vteřin Vy? Třeba odprezentovat svůj výzkum?

Přijměte pozvání na studentskou konferenci „Diplomka ve třech minutách“, která proběhne online v pátek 23. dubna 2021. Konference je otevřena studentům ČVUT všech úrovní studia.

Vaším úkolem bude jasně, výstižně a poutavě představit Váš výzkum porotě a ostatním účastníkům konference. K dispozici budete mít pouze jeden statický snímek a na vteřinu přesně tři minuty času. Nemusíte se ale ničeho bát. Není to zkouška. Hlavní je zamyslet se, jak shrnout složité principy v tříminutovém projevu, který zaujme.

Pomůže Vám to při obhajobě práce nebo když budete chtít komukoliv vysvětlit svůj výzkum. Nejlepší práce budou oceněny.

Součástí konference bude workshop, který Vám pomůže s psaním a prezentací kvalitní závěrečné práce. Jako hosté vystoupí například ředitelka Česko.Digital Eva Pavlíková, novinář a spisovatel Miloš Čermák nebo profesor Karel Roubík – hlava týmu, který loni na jaře sestavil nouzový plicní ventilátor CoroVent. 

Registrovat se můžete pomocí formuláře, naleznete ho zde. Pro více informací navštivte web konference www.zatriminuty.cz nebo si nás najděte na Facebooku.