CZ / EN

Aktuality

Konference „Dny vzdělávací činnosti vysokých škol”

Publikováno: 20. 07. 2020

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, pořádá dvoudenní konferenci „Dny vzdělávací činnosti vysokých škol”, ve dnech 2. a 3. září 2020 v Národní technické knihovně v Praze.

Dny vzdělávací činnosti vysokých škol jsou událostí, která otevře všem členům akademické obce, studujícím a dalším zájemcům prostor pro sdílení zkušeností s výukou a diskuzi o budoucnosti vysokoškolského vzdělávání tváří v tvář novým situacím a výzvám. Konference se bude rovněž věnovat distančnímu vzdělávání nejen v průběhu pandemie covid-19 a jeho využití v době, kdy nebude prezenční výuka omezena. 

Na programu konference je i příspěvek doc. Ing. Jana Skočilase, Ph.D. z Fakulty strojní ČVUT v Praze na téma „Predikční modely a jejich využití pro předcházení studijní neúspěšnosti“.

Pevně věříme, že Vás program akce zaujal a rozhodli jste se pro účast na ní. V tom případě vyplňte registrační formulář, který najdete zde

Několik týdnů před akcí budou mít registrovaní účastníci možnost přihlásit se do paralelních tematických bloků, které jsou svým pojetím workshopové či jinak interaktivní a vyžadují menší počet účastníků.