CZ / EN

Aktuality

Uzávěrky stipendií Fulbrightovy komise na akademický rok 2021/22

Publikováno: 01. 06. 2020

Rádi bychom Vás upozornili na termíny uzávěrky stipendií Fulbrightovy komise na akademický rok 2021/22:

  1. 1. září a 1. února – Fulbright program pro postgraduální studium pro výzkumné a studijní pobyty studentů 
  2. 1. října - Fulbright Specialist Program, v rámci kterého můžete na krátkodobý pobyt 2-6 týdnu pozvat odborníka z USA
    1. listopadu - Fulbright core program  a Fulbright-Masaryk program v juniorské i seniorské kategorii pro vědce a přednášející  
    Od ledna 2021 můžete zvát v rámci Inter-country travel na jedno-vícedenní hostování Fulbrightovy stipendisty, kteří během zkráceného akademického roku 20/21 budou pobývat v Evropě. Jejich přehled bude k dispozici později zde.

Zvát na přednášky samozřejmě můžete i stipendisty Fulbrightova programu, kteří budou následující akademický rok v CR. Vzhledem k posunutí zahájení všech programu na leden 2021 budou aktuální profily stipendistu k depozici později zde.

Přes coronavirovou pandemii je ročník 2021/2022 plánován v plném rozsahu a v tradičních termínech. 
Vzhledem k tomu, že nemůžeme představit programy osobně při pravidelných prezentacích, rádi bychom pozvali všechny zájemce o stipendia na on-line zoom webináře:

  • Pro studenty a Fulbright-Masaryk juniory, tedy zájemce po ukončení bakalářského a před dokončením doktorského programu: 4. června 2020 od 16 hodin.
  • Pro uchazeče ve vědeckých programech Fulbright Core a Fulbright-Masaryk postdoc a senior, tedy pro zájemce, kteří již dokončili doktorské programy: 24. června 2020 od 16 hod.

Prosíme zájemce o registraci zde.