CZ / EN

Aktuality

Seminář Vědec a média II

Publikováno: 14. 11. 2019

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

přijměte prosím pozvání na seminář „Vědec a média II“, který se po velkém úspěchu v minulém roce znovu uskuteční ve středu 27. 11. 2019 od 12:30 hodin na Fakultě elektrotechnické ČVUT v posluchárně 209. 

Seminář je určen doktorandům, vědeckým a akademických pracovníkům ČVUT. Více informací naleznete v přiložené pozvánce. Oproti loňsku bude program bohatší o rétoriku a nové stand-upy, proto jsou vítáni i účastníci loňského semináře.

Cílem semináře je pomoci vám zorientovat se ve světě médií a naučit se možnostem komunikace s nimi. Pomůže vám připravit se na rozhovory i další vystoupení, pochopit formu sdělení využitelnou pro média. Provede vás možnostmi, jak informace sdělit jasně a stručně a jakým chybám se vyhnout. Díky tomu zvládnete vystoupení v médiích v pohodě a s přehledem.

Zábava, akce, napětí - program bude opravdu nabitý. Přijďte si poslechnout zajímavé informace a podívat se, jak si vědci poradí s formátem stand-up!

V případě vašeho zájmu o účast na seminář se, prosím, registrujte do 25. listopadu, 12.00 hodin, na tomto odkaze  ve formátu: username@cvut.cz + heslo ČVUT. Přihláška je závazná. 
Program:
1.           JAK NA MÉDIA (M. Uryč, Z. Hodková): 40 – 60 min.
2.           RÉTORIKA (A. Röhrich): 30 – 45 min.
3.           MEDIÁLNÍ ŠKOLENÍ – 3 x stand-up – 100 min.
4.           DISKUSE (tým) – 15 min.

Další informace najdete v pozvánce.

Na vaši účast se těší organizátoři.
V případě problémů s registrací prosíme kontaktujte info-pr@fs.cvut.cz.