CZ / EN

Aktuality

Bosch Mechathon 2023

Publikováno: 25. 01. 2023

Bosch Mechathon 2023 je akcí pro studenty technicky zaměřených vysokých škol. Během víkendu budou mít studenti za úkol navrhnout, postavit a naprogramovat robota schopného pohybovat se po dráze a odstraňovat z ní překážky. Ke stavbě poslouží robotické stavebnice LEGO® Mindstorms a 3D tiskárny.

Takže jestli studuješ vysokou školu a chceš si vyzkoušet něco nového, tak se určitě přihlas! Mechathon je pro všechny strojaře a vývojáře, kteří chtějí zažít skvělý víkend plný nových technologií, robotů a nezapomenutelné atmosféry.

Pátého ročníku se může zúčastnit maximálně 32 studentů a studentek, kteří se neúčastnili předchozích třech ročníků. Přihlásit se můžeš sólo, ale i s partou spolužáků. Pokud budeš chtít pracovat s někým, koho znáš, není problém. Stačí, když nám dáš vědět o dalších členech týmu v registraci. V každém týmu musí být alespoň jedna holka. Celkem vytvoříme 8 týmů po čtyřech lidech.

Mechathon probíhá po celý víkend, od soboty ráno do neděle podvečer. Máme pro tebe dostatek jídla a pití i místo na spaní. Jediné, co tedy budeš potřebovat, je vlastní notebook a vše pro své pohodlí - kartáček, ručník, spacák, nabíječku.

Kdy a kde: 4. 3. 2023 od 8:00 hodin až 5. 3. 2023 do 18:30 hodin, Bosch Česká republika (Pávov 121, Jihlava)

Týmy sestavujeme už před akcí, proto budeme potřebovat pár informací, které nám, prosím, vypiš během registrace. Vstupenky a registrace jsou k dispozici ZDE.

Fotogalerie