CZ / EN

Aktuality

Doctoral Summer School 2022

Publikováno: 12. 05. 2022

Čtrnáctidenní intenzivní mezinárodní kurz zaměřený na podnikatelství a inovace pro studenty doktorského studia ČVUT.

ČVUT v Praze díky svému členství v evropském konsorciu EIT Manufacturing spoluorganizuje se STU v Bratislavě čtrnáctidenní intenzivní mezinárodní kurz zaměřený na podnikatelství a inovace – Doctoral Summer School. Tato událost probíhá kontaktní formou a to od 27. 6. do 4. 7. 2022 v Praze a pokračuje od 5. 7. do 13. 7. 2022 v Bratislavě. Zastřešujícím tématem letní školy je „Green Manufacturing“. Pokud máte ambice po ukončení svého studia rozvíjet své inovační schopnosti v komerční firmě nebo založit a rozvíjet vlastní firmu (či start-up), nabízí právě vám konsorcium EIT Manufactruring tuto příležitost. Událost je mimo to výbornou příležitostí k rozšíření svých kontaktů a měkkých dovedností v okruhu kolegů z celé Evropy (kromě České Republiky a Slovenska se účastní především Francie, Španělsko, Portugalsko a Estonsko). Letní škola je zakončena „EIT labelled participation certificate“, podepsaný inovačním expertem EIT, garantem programu a zástupci obou vysokých škol.
 

Pro studenty ČVUT v Praze je letos účast na Doctoral Summer School ZDARMA! Využijte této unikátní příležitosti a přihlaste se do Doctoral Summer School přes portál EIT Manufacturing ZDE.

Uzávěrka přihlášek je 20. 5. 2022.

V případě jakýchkoliv dotazů (konkrétnější náplň letní školy, organizace apod.) či nejasností (aplikace přihlášky, potřebné dokumenty, požadavky na účastníky) neváhejte kontaktovat Ing. Martina Mareše, PhD. (e-mailem: m.mares@rcmt.cvut.cz  nebo na tel.: +420 605 205 913), který je vám v otázkách Doctoral Summer School a EIT labelled Doctoral School plně k dispozici.

Doctoral Summer School je samostatnou a ucelenou součástí EIT labelled Doctoral School zaměřené na podporu vzdělání v oblasti podnikatelství a inovací. Tento komplexní dvouletý (čtyřsemestrový) vzdělávací paralelní program k PhD studiu je prakticky orientovaný na rozvoj vlastního byznysu za podpory inovačních expertů EIT a kapacit partnerských univerzit: ČVUT v Praze, STU v Bratislavě, FEUP (University of Porto), Arts et Metiers Institute of Technology, Grenoble INP, University of Tartu a Mondragon University. Více informací o celém programu naleznete zde.