CZ / EN

Aktuality

Představíme se na veletrhu Gaudeamus 2022 v Letňanech!

Publikováno: 21. 01. 2022

OD 25. do 27. ledna 2022, nás můžete navštívit během XIV. ročníku Evropského veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Praha 2022, v pražských Letňanech, který je nejvýznamnějším zdrojem informací o možnostech dalšího studia.
V modré, interaktivní expozici ČVUT, se zájemci o studium dozví veškeré informace o přijímacím řízení a studijních programech. Budou mít možnost, seznámit se s některými pedagogy, a především se stávajícími studenty. Ti budou předávat své zkušenosti o studiu na naší univerzitě, o možnostech vycestovat do zahraničí na studijní pobyty a stáže nebo pohovoří o zajímavých projektech, do kterých se během studia naši studenti zapojují.

Kromě toho si návštěvníci veletrhu budou moci odpočinout v naší chill out zóně, dát si nealkoholický modrý drink Blue lion a neformálně si popovídat s našimi studenty, např. o tom, jak zvládnout studium, jak obstát u zkoušek, do jakých mimoškolních studentských aktivit je možné se během studia zapojit, a také o dobré uplatnitelnosti absolventů ČVUT v praxi.

Více informací o veletrhu najdete zde.

Těšíme se na nové strojařky a strojaře!