CZ / EN

Aktuality

Viterra Czech nabízí pracovní pozici PROCESNÍ INŽENÝR/-KA (LISOVNA & EXTRAKCE)

Publikováno: 21. 10. 2021

Jsme světovým lídrem v oblasti manipulace a zpracování zemědělských komodit a produktů. Díky působení ve více než 35 zemích světa s více než 13 000 zaměstnanci vytváříme hodnotu pro výrobce v místě původu a zákazníky v místě určení.
Na český trh jsme vstoupili v roce 2011 zakoupením a znovuoživením závodu, jehož historie sahá až do 19.století. Schichtovy závody bývaly synonymem pro rozvoj, úspěch významného a sociálně zodpovědného zaměstnavatele. Tuto historii chápeme jako závazek a odkaz, ke kterému je třeba se s úctou a odpovědností hlásit.
Nyní působíme na trhu práce jako silný a zodpovědný zaměstnavatel. Ctíme principy etiky, ekologie, společenské odpovědnosti a podporujeme rozvoj vědy a výzkumu.
Závod v Ústí nad Labem se zabývá výrobou a distribucí řepkového oleje. Disponujeme silným zázemím nadnárodní společnosti. Zaměřujeme se na udržitelnost, bezpečnost, kvalitu a spolehlivost všeho, co děláme.
 
ZAJÍMÁ TĚ POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL? Pak tě rádi přivítáme v našem týmu! V současné době hledáme kolegu/kolegyni na pozici PROCESNÍ INŽENÝR/-KA (LISOVNA & EXTRAKCE)

Co od TEBE očekáváme

  • sledování výtěžnosti výroby řepkového oleje na pravidelné bázi
  • nalezení příčin problémů a jejich řešení
  • optimalizaci a zlepšování výrobních procesů
  • spolupráci s nákupním, finančním a obchodním oddělením
  • aktivní účast na školení a projektech v zahraničí, takže bez angličtiny to nepůjde

Co TI můžeme nabídnout

  • zajímavou a různorodou práci, takže nudit se fakt nebudeš
  • moderní pracovní prostředí
  • týden dovolené navíc - příspěvek na penzijní připojištění -  na závodní stravování - firemní akce - smlouvu na dobu neurčitou - flexibilní pracovní dobu a hlavně jako základ - fajn kolektiv
Pošli nám svůj životopis na alexandra.holeckova@viterra.com, tel.: +420 737 680 796 nebo
lucie.udatna@viterra.com, tel.: +420 734 233 363 a my tě budeme kontaktovat. Děkujeme.

https://www.viterra.cz/cs