CZ / EN

Aktuality

Závod dračích lodí

Publikováno: 26. 04. 2019

Rektorský den ČVUT v Praze opět na hladině Vltavy! Ve středu 15. 5. 2019 se společně zaměstnanci a studenti ČVUT již tradičně sejdou k poměření sil při závodu dračích lodí v loděnici ČVUT Malá Chuchle.

Závod dračích lodí se stal sportovním svátkem, který stmeluje vyučující i studující a proto – přidej se i Ty!!! Každá fakulta potřebuje alespoň 16-21 lidí. Zejména sportovně založené zájemkyně o místa v kategorii ženských posádek jsou velmi vítány!

Do týmu zaměstnanců Fakulty strojní ČVUT v Praze se prosím přihlašujte u Ing. Kristýny Čermákové: Kristyna.Cermakova@fs.cvut.cz, nejpozději do 13. 5. 2019.

Zájemci z řad studentů, zaregistrujte se co nejdříve zde.

 

Místo: Loděnice ČVUT Malá Chuchle

Začátek: 9.00 hodin, vyplutí na vodu v 10.00 hodin, konec akce je plánovaný na 18.00 hodin.

Více info na webu  a na Facebooku.

Podrobné informace o akci najdete na http://www.praguedragons.cz           

Občerstvení během akce bude zajišťovat ÚTVS ČVUT formou cateringu. Můžete se těšit na hotová jídla, jídla z grillu, ale také třeba na salátový bar, obložené bagety a zmrzlinu.

K dispozici bude venkovní stánek s výčepem a nápoji a rovněž bude k dispozici bar v objektu loděnice ČVUT. V obou případech bude nabízet sortiment piva, nealko piva a limonád. K dispozici budou rovněž teplé nápoje - káva, čaj.